Godkväll kära vänner!
 
Tänkte att det kanske är dags att ge er en liten update på vad som komma skall i mitt liv. 
Som ni säkert vet har jag jobbat på Åhléns Norrtälje sen jag tog studenten våren 2010. 
Tänkte att nu är det dags att kanske göra något med mitt liv, samt prova på något nytt. 
Sökte en massa utbildningar och kom in på en som jag verkligen ville in på. 
 
Ska nämligen plugga Butikskommunikation på Handelsakademin, inte var som helst utan i Haparanda(!!). 
Ni som vill läsa mer om själva utbildningen, klicka här.
 
Med mig på resan har jag också min evige följeslagare Andrea. Ni som följt mig här vet nog att vi gick på Designgymnasiet tillsammans och har jobbat på Åhléns tillsammans sen dess. Måste bara påpeka att det inte var planerat att gå samma utbildning denna gång. Båda hade sökt till Handelsakademin i Göteborg utan att komma in, men fick förfrågan om att börja i Haparanda istället. Så vi valde att chansa, vilket känns megabra!
 
Boende "fixar" skolan, vi kommer att bo på Stadhotellet där uppe, vilket känns skönt då vi inte behöver vara oroliga att inte hinna fixa något eget. Rummen är möblerade med egen toalett och dusch och sedan är det gemensamt kök. Ombyggt nyligen för att passa som studentkorridor. 
 
Utbildningen är också anpassad för att den är så långt upp och att det är många som pendlar. Vi går tre månader och läser teori på skolan sen går vi ut på praktik tills jullovet för att efter jullovet komma tillbaka och plugga teori tre månader till och så fortsätter det i utbilningens två år. Vi slutar vid lunch på Torsdagen och börjar vid lunch på Måndagen för att man ska kunna åka hem över helgen om man så känner för det.
 
Det är dock mycket att tänka på inför flytten. Kommer nämligen att flyga upp, vilket gör att jag bara kommer att kunna ha med mig en resväska på 23 kilo! Känns lagom panikartat när man har en hel lght med saker... 
Men det är väll bara att priotera och resten åker ju hem till mor och far. 
 
Idag har jag börjat att packa ner allt i kartonger, satt in foton i album och bokat flygbiljett, känns som att man är på banan ialf! 
 
S.dynewall