Vaknade av att solen sken och Jossan bjöd på Cheesballs. Vi åt frukost, Ellinor,Andrea, Emma, Jossan och jag. Sedan sprang vi till bussen. Vi tog oss hem till norrtälje igen. Strax satt jag utanför H&M och väntade på syster och fader min. Hittade örhängerna jag tänte ha imorrn. Syster hittade ett sjukt snygga byxor där med. Sedan blev det en rundvandring i de söndagsöppna affärerna, det vill säga tre st, på jakt efter ett par svarta jeans till min syster. Dock finnes inga, då Åhlens hade ett par snygga,fanns dem såklart inte i rätt storlek. Vi bestämmde oss för att fika, så det traditionella fiket Tösses blev det.Sedan åkte vi och handlade, köpte tre nya handdukar till mitt badrum.

Efter middagen satte vi igång med det kluriga att sätta upp stolparna i dressingroomet. Nu är det klart och jag har ätit äppelpaj. Det är dags att krypa ner i sängen. Imorgon är det skola tidigt, klädd för begravningen på eftermiddagen..

Min bror ville att jag skulle säga något snällt om honom... jag tänker.... jaja min bror är nog den bästa bror ma kan ha, båda mina bröder såklart.de är ceffa men underbara.<3 


pussar å kramar.