Hej där!

Nu var det ett litet tag sen jag skrev nått. Har inte funnit ro eller tid till att göra det tidigare. Men jag lever ialf.
Det har varit några tuffa dagar på sistone, och fler kommer vill jag lova. Men nu ser jag bara fram emot den extra ledigheten man får efter imorgon. Även fast det blir nästan bara plugg och jobb för mig så ska ialf njuta av kvällen imorgon och en rejäl sovmorgon på fredag. För er som har missat det så är det Valborg, vilket man som ingrodd Norrätljebo så fint firar varje år med dunder och brak. Kul ska det bli! Skönt att få släppa den stressiga vardag som varit de senaste dagarna.

Just nu händer allt på samma gång, allt detta medans jag är ostabilare än jag någonsin varit tror jag. Det är som om jag bara går och väntar på den där dagen då fasaden brakar. Men ska försöka njuta av tiden innan dess och hoppas att den håller ett tag till. Har inte tid med mig själv just nu, inte lust heller för den delen. Är trött på att kämpa, att behöva se varje dag som en kamp istället för att bara kunna njuta av livet. Ibland väljer man helt enkelt inte själv rätt tidpunkt så det gäller bara att hoppas att det passar någorlunda in i hålen i almenackan...
 
Juste, presenten jag fick var helt underbar. Ellinor är verkligen urgullig! Vad det var och bild kommer imorgon när jag återser min dator som är i skolan, tihii. 

Nu ska jag försöka plugga in några kluriga ord på engelska innan sömntabletten gör vad den ska. 

Natti natti.

S.dynewall