Den här helgen är verkligen tvärtemot den vecka som varit. Det är helt galet, hinner inte ens tänka!

Igår så jobbade jag först några timmar, cyklade sedan hem och fixade till mig, cyklade till Antes morbror och satt där och pratade ett tag. Ante och jag drog sedan vidare ner till parken och mötte upp några osv. Sedan gled vi till Gamlastans trädgård där det var allt annat än folktomt. Jag beställde min första drink, en Cosmoppolitan,haha.
.
Precis  innan de stängde (vid ett) drog vi oss vidare till Teatern och dansade järnet!Hur kul som helst!
Kom hem runt fyra skulle jag tro, men en riktigt lyckad kväll blev det. Det verkade som om alla var ute, för träffade massor av människor jag inte sett på ett tag, roligt!

Sov bort halva dan(till tolv) idag... Sen tog jag moppen upp till M. vi grillade, solade och snackade skit. Jag råkade också ha foten i ett pissmyrebo, så foten är röd ock prickig.. M lindrade min smärta genom att hämta is, najs. Värmen har verkligen kommiit nu,, det var´inte ett moln på himlen när vi låg på m:s gräsmatta och käkade annanas. Hoppas den håller i sig nu!

KLockan fem började jag jobba och har precis kommit hem därifrån nu, suck...Nu ska jag försöka sova, ska nämligen jobba HELA dan imorgon och måste därför upp ttidigt för att få lite plugg gjort..
 
Just nu väntar jag bara på att väggen ska  komma emot mig igen, det här är inte okej!

Nattinatti!

S.dynewall